Over

Freelance Chef

We begrijpen maar al te goed de personeelsuitdagingen waarmee de horeca te maken heeft. Als je met spoed hulp nodig hebt, sta ik voor je klaar om bij te springen. Neem gerust contact met mij op via 0473/460789. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning of langdurige samenwerking, ik help je graag om je keuken op volle toeren te laten draaien.

Consultancy voor restaurants/bedrijven

Als consultant voor restaurants en bedrijven ben ik beschikbaar om creatief nieuwe gerechten en producten te ontwikkelen. Of je nu je menu wilt vernieuwen, specialiteiten wilt toevoegen of op zoek bent naar culinaire inspiratie, ik breng mijn expertise graag in om jouw culinaire visie te realiseren.

Online BBQ Shop

Ontdek het gemak van online barbecue winkelen op peterdeclercq.be. Een uitgebreide selectie van kwaliteitsvolle barbecueproducten wacht op je. Of je nu een ervaren grillmeester bent of net begint, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde barbecue-ervaring.

BBQ @home

Breng de barbecue-ervaring naar huis met onze BBQ @home-service. We bieden verschillende formules aan, perfect afgestemd op groepen vanaf 25 personen. Van sappige steaks tot vegetarische lekkernijen, we zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Voor meer informatie en het bespreken van mogelijkheden, stuur een bericht naar peter@justgrill.be.

Nieuw verkoop/afhaalpunt voor Eldurapi-producten

Ontdek onze nieuwe verkoop- en afhaallocatie voor Eldurapi-producten, boeken en meer. Maak een afspraak via 0473/460789 en kom langs om ons assortiment te bekijken. Vergeet niet om regelmatig langs te komen voor proeverijen en demonstraties van vinegrettes, dipsausjes, soepen en andere culinaire hoogstandjes.

Sain et Sauf

Bezoek ons op Sain et Sauf, gelegen aan Torhoutsesteenweg 241, 8200 Brugge. Een veilige en gezonde plek waar je kunt genieten van heerlijk eten en producten. We heten je van harte welkom!